Samskapa på distans

I år bygger vi vidare på de två späckade dagarna under Åre Sustainability Summit så att fler kan ta del av det som bjuds! Detta gör vi genom att tillgängliggöra föreläsningar på nätet.

Har du tillgång till en dator med internetuppkoppling och vill vara med i arbetet för en hållbarare framtid? Då är passen Samskapa framtid något för dig. Där arbetar vi tillsammans och genererar idéer för förändring. Deltagarnas intresse styr temat för diskussionen och med hjälp av kunniga handledare blir visionerna till handlingsplaner. Plocka fram eldsjälen i dig och bered dig på att brainstorma, fantisera och diskutera kring mat, bostad, kläder eller cirkulär ekonomi (eller något annat som du brinner för)!

Välj vilken/vilka workshops du är intresserad utav (tryck Shift för att markera flera) och skicka in din anmälan. När vi fått den så återkommer vi med mer information om tider etc.

Anmäl dig här:

Fredag:

13.00-14.45: Designa och förverkliga vår hållbara framtid – Låna, dela, hyra! (Cirkulär ekonomi)15.30-17.15: Designa och förverkliga vår hållbara framtid – Textil/kläder

 

Lördag:

10.00-11.45: Designa och förverkliga vår hållbara framtid – Boende/Levnadsförhållanden13.00-14.45: Designa och förverkliga vår hållbara framtid – Mat/livsmedel15.30-17.15: Samskapa framtid – Öppet tema